Aftale om budgettet for 2019 i Region Hovedstaden
Socialdemokratiet, Venstre, Radikale Venstre, SF, Alternativet og Liberal Alliance har indgået aftale om Region Hovedstadens budget for 2019.

Socialdemokratiet, Venstre, Radikale Venstre, SF, Alternativet og Liberal Alliance har indgået aftale om Region Hovedstadens budget for 2019. Blandt initiativerne er mere personale til akutområdet på hospitalerne og flere penge til forbedringer af Sundhedsplatformen.

Dermed er Region Hovedstadens budget på i alt ca. 40 mia. kroner på plads. Samtidig kan personale og patienter se frem til en massiv investering i renovering af regionens hospitaler på 7 mia. kroner, som samtlige partier i regionsrådet blev enige om i august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top