2 kampe for 1 kamps pris
Efter to nederlag i træk smagte Brønshøj-spillerne igen sejrens sødme, da det blev til en 3-1 sejr ude mod Vanløse. Den præstation skal der følges op på, når det gælder Skovshoved på lørdag. Og betaler du i indgangen for at komme ind til Skovshoved-kampen, så giver Brønshøj Boldklub en gratis billet til hjemmekampen mod Marienlyst onsdag den 3. oktober.

Men tilbage til Skovshoved. De sidste to opgør mod holdet fra Gentofte er endt med nederlag til hvepsene. Tilsammen er de to opgør blevet tabt 0-5, så revanchejagten er gået ind.

Forskellen på denne sæson og sidste sæson er, at Skovshoved sidste år havde tur i den efter oprykningen fra DS. I denne sæson har det knibet mere for dem. I sommerpausen sagde de også farvel til en lang række profiler, og de nye spillere på holdet er stadig ikke blevet spillet ordentligt sammen.

Det ses også på tabellen, hvor de ligger næstsidst med blot fire point for ni kampe og en målscore på 5-22. Eneste sejr kom i første spillerunde ude mod Marienlyst, som ligger sidst i puljen.

Men bare fordi Skovshoved kun har fået et point i de otte sidste runde, skal Brønshøj ikke gå ind til kampen og tro, at de tre point allerede er sikret. Tilbage i truppen er nemlig Kasper Kempel efter overstået karantæne. Kempel er ny i truppen denne sæson, men har tidligere bombet mod Brønshøj for Greve. Derudover har de også en stærk angriber i Daniel Holm. Så offensivt kan Skovshoved sagtens true Brønshøj.

Men Brønshøjs offensiv kan i den grad også true Skovshoved. 16 mål har hvepsene banket ind i denne sæson – kun overgået af AB – og med tanke på, at Skovshoved har lukket 22 mål ind – flest af alle – så det kan godt gå hen og blive en målfest.

Så kom ud og støt holdet og skab en fantastisk stemning, når det hele går løs på lørdag den 29. september kl. 15.

Derudover ønsker vi Skovshoveds spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top