Union fik en superstart
I sin allerførste kamp i Danmarksserien vandt Union med 4-1 over Allerød Boldklubben Union har aldrig tidligere været så højt placeret som Danmarksserien. Men at der er saft og kraft i træner Morten Vinthers spillermateriale er indiskutabelt. Således vandt Union sin debutkamp i DS med hele 4-1 over Allerød i Allerød Idrætspark. På tilskuerpladserne havde […]

I sin allerførste kamp i Danmarksserien vandt Union med 4-1 over Allerød
Boldklubben Union har aldrig tidligere været så højt placeret som Danmarksserien. Men at der er saft og kraft i træner Morten Vinthers spillermateriale er indiskutabelt. Således vandt Union sin debutkamp i DS med hele 4-1 over Allerød i Allerød Idrætspark.
På tilskuerpladserne havde Union god støtte fra mange fans fra ”Den Røde Hær”, og på banen var spildominansen iøjnefaldende.
Der gik ikke lang tid, før man kunne se, hvad vej det ville gå. I det 6. minut kom Uffe Troensegaard fri på højre fløj og afleverede ind foran mål, hvor Mike Poulsen nåede frem og prikkede Unions første DS-mål ind. Der skulle komme flere til i Allerød.
Blot to minutter senere oversprintede Uffe Troensegaard hjemmeholdets forsvar: 2-0. Mike Poulsen scorede sit andet mål otte minutter før pausen.
20 minutter før tid fik hjemmeholdet reduceret efter en frisparkssituation, men ca. fem minutter før tid lukkede og slukkede Paulo Fernando målfesten med målet til 4-1.
Næste DS-kamp spilles på Genforeningspladsen på lørdag, hvor Union har første hjemmekamp, når Roskilde KFUM kommer besøg kl. 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top