Regnen ophæver afbrændingsforbud
Grill.jpg
Foto: Colourbox
De seneste dages kraftige regn og de medfølgende lavere temperaturer – samt vejrprofeternes melding om, at der er mere regn på vej – har fået Beredskab Øst til at ophæve afbrændingsforbuddet med øjeblikkelig virkning. Det er således tilladt atter at sætte gang i grillkullene, hvis man ellers kan få gang i dem i regnvejret

De seneste dages kraftige regn og de medfølgende lavere temperaturer – samt vejrprofeternes melding om, at der er mere regn på vej – har fået Beredskab Øst til at ophæve afbrændingsforbuddet med øjeblikkelig virkning.
Det er således tilladt atter at sætte gang i grillkullene, hvis man ellers kan få gang i dem i regnvejret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top