Ny advokat til advokatvagten på Husum Bibliotek
Husum Bibliotek har været uden en advokatvagt i et stykke tid, og vi er derfor glade for at kunne byde velkommen til vores nye advokat, Betina Bak, der starter onsdag den 5. september. Advokatvagten vil være åben den første onsdag i måneden og foregå på Husum Bibliotek kl. 16.30-18.00

Husum Bibliotek har et ønske om at kunne tilbyde gratis rådgivning til borgere i Husum, hvor du kan få en vurdering af et juridisk problem og blive vejledt om, hvor du kan gå videre med sagen i retssystemet. Advokatvagten giver alene mundtlig rådgivning.

Du kan derfor som udgangspunkt ikke få skrevet breve, ansøgninger eller dokumenter, men Advokatvagten kan vejlede dig om, hvor du kan få det gjort. Ligeledes kan Advokatvagten oplyse dig om reglerne om fri proces, offentlig retshjælp, retshjælpsforsikring og adgang til klagenævn og andre institutioner.

Betina har sit eget advokatkontor, advokatkontoret Bak & Lyster, som har til huse på Nikolaj Plads i hjertet af København. Det er et advokatkontor, der har speciale i sager om samvær, forældremyndighed og bopæl, sager om anbringelse af børn uden for hjemmet, andre sociale sager og flygtningesager.

Betina har stor erfaring inden for områderne, da hun inden hun startede sit advokatkontor har arbejdet 12 år i henholdsvis en kommune, statsforvaltningen og i ankestyrelsen. Her har Betina siddet på ”den anden side af bordet”, og det har givet hende en unik mulighed for at forstå systemet indefra. Det giver hende en større forståelse for, hvordan systemet arbejder, hvilket hun kan bruge i sit arbejde i dag som advokat.

Betina har i sit arbejde som advokat stor fokus på at give en professionel rådgivning. Henvendelser til advokatvagten skal ske ved personligt fremmøde, og kan ske helt anonymt. Vi udleverer ventelistenumre fra kl. 16.

Betinas ønske om at hjælpe netop borgere i Husum med gratis juridisk rådgivning er ikke en tilfældighed men hænger sammen med, at hun selv bor i Husum med sin familie.

Advokatvagten Betina kommer selv fra bydelen. Foto: Privat

1 kommentar om “Ny advokat til advokatvagten på Husum Bibliotek”

  1. Zani siger:

    Hej Betina jeg har boet i Husum i 25 år sammen med min familie og vil meget gerne spørger om du muligvis kunne hjælpe os med et spørgsmål i forhold til Familiesammenføring.
    Venlig hilsen Zani Nasuf

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top