Nu ved jeg, at Saga lever
saga1.jpg
Saga har et meget specielt udseende, så hun er nem at kende. Her er det et af familiens sidste billeder af deres elskede kat, inden hun forsvandt. Foto: Privat
Auden Nyboe Nielsen går hjemme i huset i Brønshøj og håber på, at mysteriet om hendes kat Saga snart bliver opklaret

Den 9. oktober sidste år meldte Auden Nyboe Nielsen sin kat efterlyst. Katten Saga havde lige fået killinger og var både en inde og ude kat, men den strejfede aldrig. Saga var en rigtig god missemor for sine tre killinger, så det undrede meget familien Nielsen, at hun pludselig var væk fra den ene dag til den anden.

-Jeg hængte opslag rundt i hele området omkring Højlandsvangen i Brønshøj, hvor vi bor, men fik ingen reaktioner. Derfor troede vi også, at hun nok var kørt ned og død, fortæller Auden, der blev noget chokeret da en dyreklink forleden ringede til hende og fortalte, at hendes kat med øremærket PAT049 var i live.

Dyreklinikken havde haft besøg af en kvinde, der havde oplyst, at hun havde en kat hos sig, som havde et øremærke. Kvinden efterlagde sit telefonnummer i dyreklinikken, men da Auden forsøgte at ringe op på nummeret eksisterede det ikke.

-Nu vil jeg gerne efterlyse kvinden, så jeg kan få min kat tilbage, fortælle Auden, der selvfølgelig er ovenud glad for, at Saga ikke er død.
Hvis nogen kender kvinden, der har Saga boende, må de gerne henvende sig til Auden Nyboe Nielsen på 60821727.

1 kommentar om “Nu ved jeg, at Saga lever”

  1. . siger:

    “men den strejfede aldrig”…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top