Brønshøj og Husum blæser til kamp mod sclerose
Antallet af danskere med sclerose er fordoblet på bare 20 år, og hver eneste dag konstateres der i gennemsnit to nye tilfælde. Det er en alvorlig udvikling, som Scleroseforeningen kæmper hårdt for at stoppe

Søndag den 9. september banker foreningens frivillige folk derfor på dørene i Brønshøj og Husum for at samle penge ind til forskning i sygdommen.
16.000 danskere lever med sclerose. De har alle forældre, venner og naboer, som hver dag ser en af deres nære kæmpe mod en uhelbredelig sygdom.

Søndag den 9. september beder Scleroseforeningen dem alle om at stå sammen mod sclerose og samle penge ind til forskning.

-Vi skal stå sammen og kæmpe i fællesskab. For sammen kan vi faktisk gøre en afgørende forskel. Det er mottoet for årets indsamling. Jo flere brødre, mødre og venner vi er om at samle ind, des flere penge kan vi aflevere til den vigtige forskning i sclerose, siger Klaus Høm, direktør i Scleroseforeningen.

Under overskriften ’Venner og familie mod sclerose’ går Scleroseforeningens 34 lokalafdelinger i Region Hovedstaden, Midtjylland og Syddanmark forrest i kampen mod sclerose. Blandt de aktive lokalafdelinger er lokalafdelingen Frederiksberg- København, som gør en stor indsats for at skabe opmærksomhed på indsamlingen. Formand Frank Leerdrup

Hansen ser frem til endnu en omgang med husstandsindsamling og et forhåbentlig flot indsamlingsresultat.
Vil du også være med til at stoppe sclerose? Meld dig som indsamler på Sammenmodsclerose.dk

For yderligere information om Scleroseforeningens indsamling, kontakt venligst:
• Lokalafdeling Frederiksberg-København. Formand Frank Leerdrup Hansen.
Tlf: 31 40 58 65 / email: frank.leerdrup.hansen@gmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top