Stort projekt opgivet
Planerne om et stort butikscenter med private boliger i Husum er indtil videre opgivet. Byggeriet skulle efter planen have været opført på et stort areal mellem Frederikssundsvej, Kobbelvænget og Gadelandet. Bygherren, TK Development A/S, har opsagt sine aftaler med grundejerne i området og arbejdet med forslag til en lokalplan for arealet er stoppet. Læs mere […]

Planerne om et stort butikscenter med private boliger i Husum er indtil videre opgivet. Byggeriet skulle efter planen have været opført på et stort areal mellem Frederikssundsvej, Kobbelvænget og Gadelandet. Bygherren, TK Development A/S, har opsagt sine aftaler med grundejerne i området og arbejdet med forslag til en lokalplan for arealet er stoppet. Læs mere om sagen i næste Brønshøj-Husum Avis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top