Sol over studenterne
Dimission 2018 på Nørre G og Efterslægten

Det blev i den grad en solrig og festlige afslutning på skoleåret 2018, hvor 520 elever fra Nørre G og Efterslægten dimitterede som studenter. På Nørre G bidrog showband og Nørres store kor til at dimissionen blev ekstra festlig og på Efterslægten sendte lærerne eleverne ud i verden med sang: Eksamen er bestået nu, og I er godt på vej. Nu’ det slut med stress og jag, og livet bli’r en leg. Alle os fra Efterslægten hylder jer med sang. Vi ved at det vil gå jer godt, og sommeren bli’r lang.
Efter dimissionen blev alle de glade studenter sendt ud i studentervognene på deres sidste tur fra Nørre G og Efterslægten med ønske om held og lykke med fremtiden.

Foto: Privat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top