Lange udsigter for metro
Til gengæld er der politisk fokus på en letbane på Frederikssundsvej

Med særligt fokus på betjening med bus, letbane og metro, har Brønshøj-Husum Lokaludvalg spurgt overborgmester Frank Jensen om Økonomiforvaltningens igangværende analyse af udbygningen af den kollektive infrastruktur i København.
I svaret fra overborgmesteren siger han, at det indgår som forudsætning for trafikberegningerne, at der etableres en letbane på Frederikssundsvej, samt at der i øjeblikket arbejdes med en udvidet undersøgelse/analyse om letbanen. I beregningerne er der indarbejdet en forventning om 270.000 nye etagekvadratmeter i Tingbjerg-Husum.
Overborgmesteren oplyser endvidere i sit svar til lokaludvalget, at der i en anden og mere overordnet rapport om udbygning af kollektiv trafik i København ses på en metro til Brønshøj Torv som det vestligste punkt. Han oplyser desuden, at analysen forventes medio 2018 at komme med anbefalinger til udbygning af den kollektive infrastruktur i København. Resultaterne forventes at indgå i Kommuneplan 2019. Den udvidede screening af en letbane på Frederikssundsvej forventes tilsvarende afrapporteret medio 2018.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top