Kevin kommer til Bellahøj
Kevin-Magnussen.jpg
Kevin Magnussen skal køre ”Race for Riget” den 4. og 5. august på Bellahøj. Foto: CHGP.
Den danske Formel 1-stjerne Kevin Magnussen kører ved et velgørenheds-arrangement under Copenhagen Historic Grand Prix

Kevin Magnussen, der til daglig slår sine folder på alverdens Formel 1-baner, kan opleves på nærmeste hold under årets Copenhagen Historic Grand Prix den 4.-5. august.

I udstillingsområdet kan publikum opleve Hass-kørerens F1-racer fra sidste sæson. Selvom danskeren medbringer sin Formel 1-racer fra 2017, bliver det dog ikke bag rattet af Hass VF-17, som raceren hedder, at Kevin Magnussen vil træde speederen i bund og underholde publikum.

Derimod stiller den 25-årige Kevin Magnussen til start i velgørenhedsarrangementet Race for Riget, hvor han sammen med adskillige andre af professionelle racerkollegaer kører passagerture med publikum både lørdag og søndag.

Race for Riget er en tilbagevendende begivenhed og siden 2010 har man doneret tæt på tre millioner kroner til velgørenhed. Alle indkørte midler doneres til en god sag, og igen i 2018 vil den samlede donation ubeskåret tilfalde BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top