En tidskapsel til fremtidens børn
Børnenes eget initiativ danner historie

4v fra Husum Skole har de sidste par uger arbejdet med elever, arkæologi og forhistorisk spor, og i den forbindelse spurgte eleverne, om de ikke kunne få lav at grave en tidskapsel ned, fortæller lærer Heidi Brage-Andersen, der støttede op om elevernes ønske.
Det er meningen at tidskapslen så skal graves op igen om 30 år, og så vil fremtidens børn se, hvad der var in i 2018.
-Eleverne har skrevet lidt om dem selv, og hvad de kan lide at lave i deres fritid, samt hvad de leger med og spiser. De har lagt lidt forskelligt i tidskapslen, så som sko, pandebånd, limpistol, ispapir osv. Tidskapslen kan forhåbentlige blive et spor i fremtidens skole undervisning, siger Heidi Brage-Andersen

Her er klassens brev til fremtiden
Kære fremtidens børn.
Her er vores kilder, vi er børnene fra 4.V fra Husum skole. De her ting vi har lagt i denne kasse er noget vi legede med, og brugte i 2018 og før. Vi håber at vores kilder kan hjælpe jer i fremtiden, vi er 10 og 11 år; og vi glæder os til, at I graver den her kasse op.
Hilsen fra 4.V fra nutiden/ fortiden.

1 kommentar om “En tidskapsel til fremtidens børn”

  1. Asger Frederik Jonsson siger:

    yees min klasse er med

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top