U15 gjorde det igen
IMG_2342.jpg
Brønshøjs U15-hold fik tildelt guldmedaljerne efter 8-2-sejren over Union. Foto: Thomas Løser
Det hele skulle afgøres i sidste runde, og nerverne svigtede ikke de unge hvepse, da Brønshøjs U15-hold slog Union hele 8-2 inde på Tingbjerg Ground, hvor næsten 100 tilskuere var mødt op.

Brønshøj fik en drømmestart med et mål efter bare 3-4 minutters spil, og det blev også til 2-0. Den føring holdt dog ikke i lang tid, da Union kort efter fik straffespark. Dette udnyttede gæsterne og fik reduceret til 1-2.

Dette var også stillingen efter de første 35 minutter, men Brønshøj kunne sagtens have ført med mere, men de brændte den ene store chance efter den anden.

Hvor skarpheden manglede i 1. halvleg, så var den til gengæld til stede i 2. halvleg, hvor de unge hvepse bankede yderligere seks mål i kassen, og så gjorde det ikke så meget, at Union også fik en enkelt pind.

Brønshøj vandt dermed kampen 8-2, og kunne ligesom i efteråret fejre, at de vandt Mesterrækken foran Vanløse. Brønshøjs statistik for sæsonen lyder på imponerende ni sejre i ti kampe og en målscore på 45-17.

Brønshøj-spillerne blev fortjent hyldet af de mange, der var kommet for at se dem. Klubben havde også købt guldmedaljer, som blev hængt om U15-spillerne.

Der venter ny de dygtige hvepse og trænerteamet en velfortjent sommerferie, og vi glæder os til at se dem igen til efteråret, hvor de skal prøve kræfter med U17-holdene.

Brønshøjs U15-hold fik tildelt guldmedaljerne efter 8-2-sejren over Union. Foto: Thomas Løser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top