Salmesang og babyer
Salmesang.jpg
Foto: FK´s billedbase
Overvejer man at finde ud af hvad babysalmesang er, kan man med sin baby være med til babygudstjeneste på søndag den 1. juli, kl. 12 i Bellahøj Kirke. Ved gudstjenesten skal man selvfølgelig synge mange af de dejlige sange , man normalt synger og danser til. Deltagere fra Rytmik og salme-holdene er også inviteret, så […]

Overvejer man at finde ud af hvad babysalmesang er, kan man med sin baby være med til babygudstjeneste på søndag den 1. juli, kl. 12 i Bellahøj Kirke. Ved gudstjenesten skal man selvfølgelig synge mange af de dejlige sange , man normalt synger og danser til. Deltagere fra Rytmik og salme-holdene er også inviteret, så der er også større børn med denne dag. Efter gudstjenesten er der hygge med en kop kaffe og lidt sødt – uden E-numre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top