Møde i Lokaludvalget
Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 21. juni, kl. 18.30 i salen i Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17.

Næste møde i Brønshøj-Husum Lokaludvalg afholdes torsdag den 21. juni, kl. 18.30 i salen i Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17. Mødet indledes som sædvanligt med ”Tilhørernes punkt”, hvor alle kan komme med korte indlæg eller stille korte spørgsmål til Lokaludvalget.

På mødet skal blandt andet behandles 11 ansøgninger om økonomisk støtte til lokale aktiviteter, herunder afholdelse af Æbledag på Brønshøj Torv i oktober samt afholdelse af den snart traditionelle Ældredag, også i oktober.

Endvidere skal drøftes en evaluering af den netop afholdte 2700Kulturdag samt ønsker til det kommunale budget for 2019. Mødet er offentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top