Ikke flere skandalerenoveringer, tak
Så skal der sættes gang i et nyt renoveringsprojekt. Det drejer sig om SAB’s afdeling 3007 Humlevænget på Smørumvej.

Finn Rudaizky, DF ordfører i teknik- og miljøudvalget

Så skal der sættes gang i et nyt renoveringsprojekt. Det drejer sig om SAB’s afdeling 3007 Humlevænget på Smørumvej. Imidlertid frygter jeg, at Københavns Kommune og SAB, er nøjagtig så sammenspiste, som da fsb gennemførte sine asbest-skandalerenoveringer i Tingbjerg, hvor beboere blev syge og flere tilmed ikke tilbudt andre boliger, mens renovering blev udført.

Da sagen forleden blev behandlet i teknik- og miljøudvalget, stemte jeg for renovering, men det var “forudsat at forvaltningen som ansvarlig for tilsyn, inden reel igangsættelse, sørger for, at udvalget får forelagt plan for arbejdets konkrete omfang, som har direkte relevans for den enkelte borger”.

Dette tilsluttede de radikale og SF sig. Tak. Men, det var meget skuffende, at Enhedslisten (EL) og Socialdemokraterne (S) ikke kunne bakke dette ønske op. Så meget desto mere, som det i Tingbjerg-skandalen, også var EL og S, som totalt svigtede hensynet til beboernes sundhed og rettigheder.
Kære beboer på Smørumvej. Find jer ikke i urimeligheder og sundhedsskadelig adfærd.

Tøv ikke med at protestere. Og du er altid velkommen til at kontakte mig. Jeg lover, at enhver ulovlighed og dårlig behandling af renoveringsplagede borgere, vil blive taget konkret op på Københavns Rådhus.

1 kommentar om “Ikke flere skandalerenoveringer, tak”

 1. Lone Munk siger:

  Vedr. FSB:
  Langstrakte renoveringer uden optimal hensyntagen til privatliv er skadelige. Håndværkere af alle slags invaderer ens boliger og det vides ikke hvornår eller i hvilken rækkefølge arbejdet skal udføres. Konstant støv.
  Desforuden betales fuld husleje endskønt man ikke kan være og arbejde i privatboligerne.
  Afstemninger foregår på et spinkelt og til dels uoplyst grundlag.
  Genoprettelse af tingenes tilstand i boliger skal man selv sørge for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top