Husum byder til Sankt Hans fest
Husum-byder-til-Sankt-Hans.jpg
Et lille mundhuggeri mellem Husums Morten Levinsen og KFBs Anders Skrøder. Husums til anledningen spillende træner Martin Krøger (nr. 9) er klar til at deltage. Foto: Christian Ove Carlsson.
To runder før slut er Husum Boldklub allerede vinder af serie 1

Husum Boldklub vaklede ikke i lørdags og med en sejr på 3-1 og KFB på Kløvermarken, er Husum Boldklub sikker på at vinde serie 1.
Husum kom allerede på 1-0 efter 12 minutter, en straffesparkscoring i det 35. minut og en scoring midt i 2. halvleg gjorde, at KFBs mål i det sidste minut kun havde kosmetisk betydning.

På torsdag kl. 19 spiller Husum den afbrudte kamp

ude mod Dragør, men kampen er helt uden betydning. Ja, det er kampen Sankt Hans den 23. juni kl. 15 mod Politiet i Husumparken også. Og dog. Mon ikke Husum vil have revanche for det mærkelige nederlag i efteråret, hvor en tilskuer overfaldt en Husum-spiller…

I hvert fald har Husum Boldklub lagt op til en ordentlig Sankt Hans fest fra kl. 15. Efter kampen fejres spillerne, og børnene kan fornøje sig med gratis snobrød og vand, ligesom de kan tumle sig i hoppeborgen. For de voksne serveres pattegris eller tyndstegsfilet med tilbehør for 75 kroner.

Kl. 20 kommer den tidligere Gasolin-trommeslager Søren Berlev og spiller med sit rockband. Og aftenen slutter med Husumfan og rapper Danny Aka Dbll.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top