Farvel til legende
Farvel-til-legende.jpg
Den Røde Hær sagde tak til Hammerum. Foto: Christian Ove Carlsson.
Unions Røde Hær gav klubbens målmand Christian Hammerum en flot afskedskamp

Han stod mellem stængerne på Unions 1. hold i 16 år. Han nåede at spille 373 1. holdskampe. Christian Hammerum er en levende legende på Genforeningspladsen. I lørdags sluttede det så. Med stor værdighed. Og en flot hyldest fra Unions tilhængerskare ”Den Røde Hær”.

Det nye Danmarksseriehold vandt sin sidste kamp i Københavnsserien med 3-1 over FB. Efter kampen fik man pokalen, det synlige bevis for, at man vandt Københavnsserien.

Hammerum fortsætter på Unions oldboyshold: – Heldigvis er der stadig tid og mod til at spille på Danmarks hyggeligste oldboys-hold, og mon ikke også der sniger sig lidt arbejde for klubben ind på et tidspunkt? Tak for kampen alle sammen, lød Hammerums tak.

Også i pokalturneringen går det godt. Union sejrede i tirsdags med 4-2 over KFB, og det betyder, at Union er klar til 1. runde af den landsdækkende pokalturnering. I Union vil man bestemt ikke have noget imod at trække en af naboklubberne Brønshøj eller Vanløse. Sportsligt har Union aldrig været tættere på de to naboklubber.

Røgen har lagt sig. Fra venstre formand Bo Sten Hansen, træner Morten Vinther og et mangeårigt Union-medlem med pokalen. Foto: Christian Ove Carlsson.

Christian Hammerum klarer flot et nærgående FB-forsøg. Foto: Christian Ove Carlsson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top