Det kribler og krabler
Metamorfose.jpg
Som afslutning på projektet var forældre og lokale inviteret til Metamofose, som var en forestilling, hvor publikum bliver taget med på en pulserende musikalsk eventyrrejse nede i græsset mellem smådyrene, der kribler og krabler og historien synger og gynger sig ind i en magisk verden. Foto: Privat
Flere af Brønshøj-Husums institutioner har haft insekter på hjernen

Naturvejlederforeningen har sammen med DR Ramasjang gjort maj måned til en landsdækkende Krible Krable måned og i den forbindelse afholdt det selvejende netværk VBH2 (0-6 år) i Brønshøj-Husum holdt – for første gang – en lokal ”Krible Krable Festival”. Det skete i sidste uge med deltagelse af cirka 200 glade børn og pædagoger.

Festivalen havde som primært formål, at dele de aktiviteter/forløb/lege/værksteder som daginstitutionerne havde beskæftiget sig med i løbet af maj måned og her kunne de fremmødte prøve Krible Krable smink-selv, glide som en snegl, holde en sommerfugl på fingeren, svømme som en haletudse, se larveteater, danse som en bi, gå på opdagelse efter de små Krible Krable dyr og meget mere.

Festivallen blev til i samarbejde med en række samarbejdspartnere som bød på forskellige aktiviteter, som f.eks. Københavns Madhus, der stillede op med et cykelkøkken, hvorfra børnene kunne lave deres egen pizza med taziki og ormedrys, samt ristede æbler med honningristede orme. Festivallen blev afsluttet onsdag eftermiddag, hvor forældre og lokale beboere var inviteret til forestillingen ”Metamorfose”, hvilket rigtig mange børn og forældre mødte op til.

FAKTA
Følgende institutioner deltog fra det selvejende Netværk VBH2: Humlebo, Husum Menighedsbørnehave, Korsagergård Vuggestue, Husum Børnehus, Vuggestuen Juvelen, Fuglereden og Børnehaven Voldparken.

Krible Krable festivallen blev en bragende succes, som allerede nu kalder på en
gentagelse i 2019.
Foto: Privat

Mihra nød at undersøge
vinbjergssneglen, mens den
krøb rundt på hendes arm.
Foto: Privat

”Sur, sur, sur, lille bi omkring”. Foto: Privat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top