Alternativt bål ved Utterslev Mose
Enhedslistens traditionelle Skt. Hansfest ved Utterslev Mose fik i år en lidt anderledes afvikling end normalt. På grund af tørken var der forbud mod afbrænding af bål, men som kreativ erstatning var samlet en masse balloner i ildens farver. Det dejlige danske sommervejr, den smukke natur og den gode stemning fik mange til at deltage […]

Enhedslistens traditionelle Skt. Hansfest ved Utterslev Mose fik i år en lidt anderledes afvikling end normalt. På grund af tørken var der forbud mod afbrænding af bål, men som kreativ erstatning var samlet en masse balloner i ildens farver. Det dejlige danske sommervejr, den smukke natur og den gode stemning fik mange til at deltage i festen med musik og sang samt politiske taler og socialt samvær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top