Velbesøgt kræmmermarked
Børnehjælpsdag-03-20-18.jpg
Fra sidste uges fest og kræmmermarked på Bellahøjmarken. Direktør for Børnehjælpsdagen, Ina Thorndahl, th., deler fribilletter ud til Ankers Tivoli. Foto: Kaj Bonne
Fra torsdag til søndag i sidste uge lagde den fredede Bellahøjmark igen græs til kræmmermarked

Fra torsdag til søndag i sidste uge lagde den fredede Bellahøjmark igen græs til kræmmermarked, denne gang sammen med Børnehjælpsdagen og Ankers Tivoli Park. Det er anden gang i løbet af foråret, der afholdes kræmmermarked på stedet – og det ser ud til at fortsætte.

I modsætning til mange andre kræmmermarkeder var også mange boder med gamle brugte ting, og samtidig var der mange gode steder at få stillet sin sult og tørst. Arrangørerne havde også sørget for god underholdning med kendte kunstnere som fx Rasmus Nøhr og Bro samt svingende musik i Markedsteltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top