Union videre i pokalen
Union-videre-i-pokalen.jpg
Unions målmager Mike Poulsen (nr. 11) stod over i pokalkampen mod Viktoria. Uffe Troensegaard (med front til) og kammeraterne sørgede for en 3-1-sejr over Viktoria. Union er klar til 3. runde, der spilles næste uge. Foto: Christian Ove Carlsson.
Er klar til 3. runde i pokalturneringen

Med en sejr på 3-1 tirsdags aften over Boldklubben Viktoria fra serie 2 er Boldklubben Union klar til 3. runde af DBU Pokalen under DBU København. Otte klubber går videre til den landsdækkende pokalturnering i efteråret.

Mads Janell bragte Union foran 1-0. Theis Rumle Pedersen bragte Union på 2-1 og Uffe Troensegaard scorede det sidste mål.
Træner Morten Vinther gav et par nøglespillere en tiltrængt pause, blandt andre målmageren Mike Poulsen.

I næste runde, som har termin 15.-17. maj i næste uge, skal Union møde FK6K på Kløvermarken. Boldklubben FIX fra serie 1 skal møde Kastrup Boldklub fra Danmarksserien. Denne kamp er i øjeblikket fastsat til at blive spillet torsdag den 17. maj kl. 18.30 i Pilesvinget. Vær opmærksom på, at ændringer i spilletidspunkt og spillested kan forekomme. Du kan holde dig informeret på www.dbukoebenhavn.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top