Til kamp mod fattigdom og kriminalitet
nørre-g.jpg
Et inspirerende foredrag af den italienske gadepræst Luigi Ciotti. Nørre G´s italienske lærer Claudia, stod for oversættelsen til engelsk. Foto: Privat
Nørre G´s elever fik forleden øjnene op for at det nytter at involvere sig i samfundet

Nørre G har i dag haft besøg af den italienske gadepræst og forfatter Luigi Ciotti, som gav et foredrag for nogle af klasserne om sin mangeårige kamp mod fattigdom og organiseret kriminalitet. Luigi fortalte om sit livslange arbejde og besvarede også spørgsmål fra både elever og lærere. Hans hovedbudskab var, hvor vigtigt det er at involvere sig i sine medmennesker og sit samfund.

Som helt ung grundlagde Luigi Ciotti Gruppo Abele, en NGO som arbejder for løsninger på problemer med social eksklusion. Senere dannede han organisationen Libera, som har fokus på koordination af kampen imod alle mafiaer og korruption. Han har for nylig udgivet bogen ”Håbet er ikke til salg”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top