Sejr til Husum
Vandt 4-2 over Vigerslev, men var lige ved at vakle sidst i kampen. Nyt nederlag til Fix

12 minutter før tid så alt fornuftigt ud for Husum i Valby Idrætspark, hvor man førte 3-0 over det lokale hold fra Vigerslev. Men et minut senere var stillingen 3-2! Da Vigerslev i slutminutterne pressede på for udligning, slog Husum kontra og vandt 4-2.

Husum Boldklub cementerer dermed positionen som nr. 1 i serie 1 med seks runder igen. Fredag den 11. maj kl. 18.30 får Husum mulighed for revanche mod Østerbro IF, der netop har slukket Husums pokaldrømme. En sejr her og Husum ligger godt til i bestræbelserne på at vende tilbage til Københavnsserien i første hug.

I den anden ende af serie 1 ser det efterhånden bekymrende ud for Boldklubben Fix, der hjemme tabte 1-4 til rækkens nr. 2 Politiet, der efter sejren er syv point efter Husum. Fix ligger tredjesidst med 16 point, Boldklubben Rødovre har også 16 point, mens Nørrebro United har 13 point på den nedrykningsgivende sidsteplads. På lørdag kl. 13 skal Fix spille i Engdraget mod Hellas.

Stefan mod stjernerne
Boldklubben Stefan har ikke længere mulighed for at rykke op, men forud for lørdagens kamp i serie 2 mod stjernespillerne fra FC Græsrødderne fik klubben ved Folevadsvej og Rådvadsvej en god optakt, da Sønderbro Fight blev besejret med 3-1. På lørdag kl. 13 tager Stefan på hjemmebane imod spillere som Dennis Cagara, Klaus Lykke, Mads Laudrup og Patrick Wozniacki.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top