Så er det svært at lave mål
Så-er-det-svært-at-lave-mål.jpg
Christoffer Boateng scorede... Nej, det gjorde han ikke. Målet mod Odder blev ukorrekt annulleret for offside. Foto: Christian Ove Carlsson.
Brønshøj har fortsat den første sejr til gode i 2018. For første gang i år holdt man målet rent, men man fik ikke godkendt den afgørende scoring i den modsatte ende

Man havde næsten helt glemt at kampe kunne ende 0-0 på Tingbjerg Ground, da vi skal helt tilbage til 27. august 2016 mod Hvidovre. for at finde den seneste. Men på trods af en ihærdig indsats, især i 2. halvleg, blev det kampens resultat mod Odder i lørdags.

Der var en fantastisk stemning på tribunen i dag blandt de 445 tilskuere, men dette lod Odder sig ikke skræmme af, da de lagde friskt ud. Jyderne fik skabt flere farlige situationer, men hvad de havde i gåpåmod, manglede de i

præcision. De første 45 minutter var også en uskøn og rodet affære, og det var heller ikke overraskende, at de to hold gik til pause målløse.
I 2. halvleg virkede det som om, at Odder ville være tilfredse, hvis de kunne rejse hjem fra Tingbjerg med et point. Det var i hvertfald Brønshøj, som tog styringen.

Med 18 minutter tilbage af kampen brød jublen løs på Tingbjerg Ground. Kevin spillede Boateng helt fri i dybden, og Boateng fik prikket bolden forbi Flyvholm og i kassen. Men på sidelinjen havde linjevogteren flaget oppe. Nærstudie af TV-billederne har vist, at målet ikke skulle have været annulleret. Desværre er der ikke noget at gøre ved det.

Et selvtillidsboost for keeper Kasper Vilfort, der fik forårets første clean sheet. Nu skal bolden bare puttes ind i den anden ende. Noget, der meget gerne må ske på torsdag, Kristi himmelfartsdag, den 10. maj kl. 15, hvor fynske Dalum kigger forbi Tingbjerg Ground.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top