Plogging skal til Brønshøj
Vi er rige på skønne naturområder - med både Degnemosen, Utterslev Mose og Volden

Af Alma Kristensen, Brønshøj Kirkevej 1

Vi er rige på skønne naturområder – med både Degnemosen, Utterslev Mose og Volden, har vi mulighed for mange dejlige løbeture, picnics og andre udendørsaktiviteter. Men vi skal huske at passe på vores skønne naturområder – for hvis ikke, hober skraldet omkring os op, og de skønne naturområder bliver pludselig knap så skønne.

Og på de solrige eftermiddage, hvor flere af os alligevel bruger tiden på at løbe en tur, kan vi give os selv, dem omkring os og naturen en hjælpende hånd og tjeneste, ved at samle skraldet op. Plogging er et nyt koncept, og det betyder blot at samle skrald op, mens man løber.

Så hvis du har mulighed og overskud, synes jeg, at du skal tage en skraldepose under armen, binde dine snørebånd, og så står jeg klar til at give dig en high-five, når vi møder hinanden i kampen mod et renere Brønshøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top