Nu skal sejrene komme
Første halvdel af foråret er overstået, og det er ikke gået som vi havde håbet på. Blot fem point er det blevet til ud af 24 mulige. Dette har gjort, at vi har befundet os under nedrykningsstregen stort set lige siden forårets slutspil startede.

Men det er for tidligt at dømme os ude. Der er stadig otte kampe tilbage, hvoraf seks af dem er på hjemmebane. Spillet har været der, chancer har været der og viljen og gejsten har været der, men skarpheden har ikke været der.

Alt for mange store chancer er blevet misbrugt, og det er der ikke råd til i en række, hvor holdene over os trækker fra, og holdene under os henter mange point.

Hvis vi ikke skal blive hægtet af, så skal der tre point på tavlen på lørdag, når Odder kigger forbi.

I den første kamp i Odder, så vi, at jyderne var farlig på dødbolde. Det vil de nok også være i kampen på lørdag. Det var dog ikke en dødbold, der fældede os, men en omstilling dybt ind i overtiden. Spillerne følte, at de var blevet snydt for det ene point, så mon ikke det er en sulten flok, der er klar til at kæmpe alle 90 minutter, når det går løs.

Der er dog også brug for jeres hjælp, så kom ud til Tingbjerg Ground på lørdag kl. 15, og blæs jyderne omkuld med alle de sange, som vi elsker og kan synge med på.

Til sidst ønsker vi Odders spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top