Nu gælder det pokalen
Nu-gælder-det-pokalen.jpg
Michael Jensen runder en Frederikshavn-forsvarer, men i sidste ende var nordjyderne de største. Foto: Christian Ove Carlsson.
IF Stadion kunne ikke klare Frederikshavn og rykker heller ikke op i 1. division i denne omgang. Nu skal man møde Nordsjælland fra Håndboldligaen

Ligesom sidste år skal IF Stadion møde et ligahold i pokalen. Stadion inviterer til en håndboldoplevelse i EnergiCenter Voldparken Hallen torsdag den 17. maj kl. 19.45, hvor Nordsjælland Håndbold kommer på besøg.

Nordsjællænderne ville gerne have spillet kampen i denne uge, for at afslutte sæsonen så hurtigt som muligt. Men nu spilles kampen i stedet i næste uge, hvor det dog meldes, at Nordsjællands to bedste skytter er kommet hjem fra ferie…

I søndags sluttede IF Stadions drøm om oprykning til 1. division. Efter en øretæve i Frederikshavn var der ikke mange, som troede på miraklet i hjemmekampen. Der var dog mødt pænt mange tilskuere op i Husum for at støtte de lokale helte, men i sidste ende var Frederikshavn en for stor opgave. Nordjyderne tog også andet stik med 30-25.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top