Marcus vandt DM
23-årige Marcus Bovien Frandsen fra Gefion vandt sit tredje danmarksmesterskab idrætsgymnastik

Danmarksmesterskabet i herrernes mangekamps-konkurrence vundet af Marcus Bovien Frandsen fra Gefion. Efter en skadespause var han stærkt tilbage og vandt i flot stil guldmedaljen og danmarksmester-titlen for tredje gang i sin karriere.

Stærkt med i opløbet om DM var Joao Marcus Fuglsig fra VIK, og kun få point adskilte de to konkurrenter. Christoffer Wikke Hallund fra Gefion vandt bronze. Ved søndagens disciplinfinaler stod Marcus igen på sejrsskammelen da han sikrede sig guld i bensving og ringe samt på gulv og i barre.

GymDanmark og Furesø Kommune står sammen med Gymnastikforeningerne Gefion og Farum GF bag de Nordiske Mesterskaber i Idrætsgymnastik 2018. Farum Arena danner rammerne for mesterskaberne i dagene 30. juni – 1. juli.

Marcus Bovien Frandsen var også bedst i ringene. Foto: DGF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top