Kræmmermarked på Bellahøj
PRESSEFOTO-2-Boernehjaelpsdagens-kraemmermarked-PR-foto.jpg
Kræmmerstemning fra sidste år. Foto: presse
Børnehjælpsdagens Kræmmermarked 2018 indtager Bellahøjmarken med oplevelser og overraskelser

Den 10.-13. maj er der igen kræmmermarked på Bellahøj. Denne gang er det Børnehjælpsdagen, der sammen med Ankers Tivoli inviterer til marked med mere end 200 kræmmere fra hele landet, der sælger ud af deres loppeting, genbrugsguld, brugte sager og nye varer. På den store markedsplads er der også underholdning for hele familien.

Gratis koncerter med Bro og Rasmus Nøhr
I løbet af de fire dage vil der være musik med kendte navne – og det er gratis, når entréen på 25 kr. til markedet først er betalt. Der er mulighed for at opleve for eksempel Bro torsdag den 10. maj, kl. 17:00 og Rasmus Nøhr lørdag den 12. maj, kl. 15:00. Begge koncerter finder sted på Tivoliscenen.

Rundt om i musikteltene er der også gode navne på plakaten som for eksempel Albert Dyrlund, Mig og Bonden og Scotty McIrish Duo samt Sound of The Fifties, der spiller i Markedsteltet om lørdagen kl. 14.

Støtte til udsatte børn
Det er 28. år i træk, at det traditionsrige marked finder sted – til støtte for hjælpeorganisationen Børnehjælpsdagen, der arbejder med at styrke anbragte børn og udsatte unge. Sidste år fik 9720 anbragte børn og udsatte unge – i plejefamilie, på børnehjem og i efterværn – glæde af Børnehjælpsdagens arbejde.

Bro optræder på Tivoliscenen torsdag, kl. 17 med hittet ”Sydpå”.
Foto: presse

Du kan også opleve Rasmus Nøhr lørdag kl. 15.00. Foto: Presse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top