Ikoniske træer og et evighedstræ
Som led i Københavns Kommunes Træpolitik, der også omfatter indsatsen for at bevare byens særligt værdifulde træer, er politikerne i gang med at udpege såkaldte ikoniske træer.

Som led i Københavns Kommunes Træpolitik, der også omfatter indsatsen for at bevare byens særligt værdifulde træer, er politikerne i gang med at udpege såkaldte ikoniske træer. I Brønshøj-Husum forventes det, at følgende træer bliver ”ikoniske”: En ask og en hestekastanje på Brønshøj Torv, ahorn, ask og eg i Husum Bypark, ca. 60 parktræer på stien til Bellahøj Friluftsscene samt ca. 129 hestekastanje på Hyrdevangen. Endvidere tre træer på den sydvestlige del af grunden ved Brønshøj Vandtårn. Kun et enkelt træ i København forventes at få værdigheden som et ”evighedstræ”. Det er en rødel ved Utterslev Mose.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top