Hvem skal have Bydelsprisen i år?
Kulturfest-52-24-17.jpg
En glad og stolt Johnny Nielsen, formand for Husum Boldklub, modtog på klubbens vegne Bydelsprisen i 2017. Foto: Kaj Bonne
Lokaludvalget opfordrer alle til at komme med forslag

Siden 2010 har Brønshøj-Husum Lokaludvalg uddelt en pris for at hædre en person eller gruppe, der har ydet en helt særlig indsats for bydelen. Det startede som Kulturprisen, men blev i 2015 ændret til en Bydelspris, hvor ikke kun det kulturelle område blev tilgodeset.

Prisen består af et diplom, 10.000 kr. – samt ikke mindst æren.

Også i år vil Lokaludvalget uddele Bydelsprisen, og prisen bliver uddelt på Kulturdagen den 9. juni på Brønshøj Torv. Frem til mandag den 14. maj, kl. 12 kan alle indsende forslag med en begrundelse til lokaludvalgets sekretariat på 2700lokaludvalg@okf.kk.dk.

Prisen kan tildeles grupper, klubber, foreninger, institutioner, forretninger og enkeltpersoner, der har gjort en særlig indsats for at skabe en levende udvikling af Brønshøj-Husum og dermed bidraget til at gøre bydelen kendt som et attraktivt sted at bo, handle og leve i.

Modtagere af Bydelsprisen:
2017 Husum Boldklub
2016 Natteravnene i Brønshøj
2015 EnergiCenter Voldparken (delt)
2015 Selma Svensson (delt)
Modtagere af Kulturprisen:
2014 Leif Petersen
2013 Bjarne Reuter
2012 Niels Jørgen Madsen
2011 Peter Steffensen
2010 Lars Cramer-Petersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top