Hovedstadens busser har fjernet 500 tons nitrøse gasser
Som en del af luftpakkeprojektet blev 300 af de ældste busser i hovedstaden i 2015/2016 opgraderet med nye systemer

Movias busser fra luftpakkeprojektet har fjernet 500 tons NOx-forurening, og dermed har Movia sammen med København og Frederiksberg Kommuner nedbragt forureningen fra busserne og bidraget til at gøre luften i Hovedstaden renere.

Som en del af luftpakkeprojektet blev 300 af de ældste busser i hovedstaden i 2015/2016 opgraderet med nye systemer til efterbehandling af motorernes udstødning, og systemet fjerner mere end 90 pct. af NOx- og partikelforureningen fra busserne. Movias målsætning er at reducere udledningen af NOx fra Movias busdrift med 97 pct. inden 2030.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top