Helle Bonnesen opstiller i Brønshøj-kredsen
BRO_20140806_Helle_Bonnesen_223-Edit-2.jpg

Helle Ehlfeldt Bonnesen, folketingskandiat for Konservative.

Helle Bonnesen. Foto: presse
Onsdag aften i sidste uge havde Københavns Vælgerforening opstillingsmøde til det kommende folketingsvalg

Onsdag aften i sidste uge havde Københavns Vælgerforening opstillingsmøde til det kommende folketingsvalg, og det ligger fast, at den 54-årige cand.merc. Helle Bonnesen stiller op i Brønshøj-kredsen, der omfatter Brønshøj, Husum og Vanløse. Helle Bonnesen har tidligere siddet i Indre By Lokaludvalg og sidder i dag i Københavns Borgerrepræsentation og stillede også op til folketingsvalget sidste gang. Dengang opnåede hun tæt på 3000 stemmer og blev nr. 2 efter Lars Barfoed, som repræsenterede kredsen dengang.

Helle Bonnesen sidder i dag både i beskæftigelses- og integrationsudvalget samt i børne- og ungeudvalget. Hun er selvstændig og bl.a. medstifter af Nordsø Records, Danmarks første LP vinylpresseri i over 35 år. Helle Bonnesen bor på Østerbro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top