Fortsat tro på tingene
Nu må sejrene da komme, bliver vi ved med at sige til os selv. Men her ni runder inde har vi stadig ikke fået smagt sejrens sødme i foråret. På trods af dette, så kan vi stadig selv afgøre det, da vi blot har to point op til den rigtige side af stregen. Men der er ikke meget som må gå galt, før vi pludselig er afhængig af andre resultater.

Listen med hold, som kandiderer til nedrykningspladserne bliver også mindre og mindre. Pt. er vi et af de fem hold, som er blevet isoleret i bunden. Derfor er det vigtigt, at det bliver til en sejr på torsdag, Kristi Himmelfartsdag, mod Dalum.

Spillerne har også fortsat tro på, at tingene nok skal vende, og der er på ingen måde, nogen opgivende stemning i truppen. Statistikken er også med os, da vi er ubesejret mod Dalum i de fire sidste opgør, hvor begge hjemmekampe er blevet vundet. Så vi håber selvfølgelig på den tredje hjemmesejr i træk mod Dalum.

I lørdagens kamp mod Odder var der som sædvanlig en fed stemning på tribunen blandt alle fansene og supporterne, som nødt det gode vejr. Dette håber vi selvfølgelig også på, når det går løs på torsdag kl. 15.
Derudover ønsker vi Dalums spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top