Den Røde Hær er hjemme igen
Den-Røde-Hær-er-hjemme-igen.jpg
Rød røg over Genforeningspladsen for første gang i år. Foto: Christian Ove Carlsson.
Boldklubben Union kunne genindtage hjemmebanen på Genforenings-pladsen

I løbet af fredagen gik det hurtigt. Oprindelig skulle Boldklubben Union have mødt Føroyar i Husumparken lørdag, men tog naturligvis imod muligheden for at spille på den normale hjemmebane på Genforeningspladsen.

Union fortsatte sejrsrækken i Københavnsserien med 3-1 over færingerne: – Sejren var helt fortjent, men vi skulle så grueligt meget igennem, inden vi fik de tre point, fortæller Unions træner Morten Vinther.

Føroyar stod kompakt kampen igennem, og de bragte sig foran 1-0 på et flot angreb. Men umiddelbart før pausen fik Mike Poulsen udlignet. I 2. halvleg havde Union svært ved at åbne modstandernes forsvar. Faktisk hjalp det, at Jonas Møller blev udvist 10 minutter før tid, for så slap Føroyar grebet i eget forsvar.

I undertal bragte først David Rossander Union på 2-1, inden Mike Poulsen kort før tid sendte Sam Shepherds oplæg i nettet.
Union fastholder førstepladsen syv point foran HB. På lørdag skal Union spille en svær udekamp mod NB Bornholm i Nexø. Bornholmerne har indtil videre vundet alle deres ni hjemmekampe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top