Union snublede i sneen
Union-snublede-i-sneen.jpg
Foto: Christian Ove Carlsson
Påskens snevejr var hård ved Unions tophold i Københavnsserien

Unions træner Morten Vinther havde nævnt det. At der skal leveres i hver kamp i Københavnsserien, ellers går det galt. Men de færreste havde regnet med, at det kunne gå galt for Union mod bundholdet Sundby Boldklub, der skærtorsdag kom på besøg i Husumparken, der er blevet Unions reservehjemmebane.

Sundby kom før pausen foran både 1-0 og 2-1, men Mike Poulsen fik begge gange udlignet. Det burde være påmindelser nok, men alligevel kunne Union ikke får rettet spillet i de sidste 45 minutter, og da Sundby kort før tid scorede til 3-2, måtte Union-spillerne slukørede forlade banen som sjældne tabere.

Heldigt var det dog, at Unions nærmeste forfølger, HB, tabte til Hvidovre, så dermed har Union stadig et forspring på tre point efter 14 kampe.

Union skulle 2. påskedag have været til Bornholm for at møde Rønne fB, men på solskinsøen lå 10 centimeter, så kampen blev aflyst. Endnu er der ikke fastsat en ny dato for den kamp. Til gengæld er der lovet sol over Husumparken lørdag den 7. april kl. 13, når Union tager imod KFUM.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top