Union bedst i topopgør
Vandt 2-0 over HB i Fælledparken og øger forspringet i Københavnsserien

Boldklubben Unions førende mandskab i Københavnsserien er tilbage på sporet. Fredag aften vandt Union topopgøret mod HB med 2-0 i Fælledparken. Godt 100 Union-tilhængere – også kendt som ”Den Røde Hær” – fik gang i røgbomber og raketter, da sejren var hjemme.

Uffe Troensegaard lagde op til begge Unions mål, der kom henholdsvis tidligt og sent i kampen. Mads Janell og Paulo Fernando sørgede for scoringerne.
– Uffe har nu lagt op til 17 mål, og han har scoret otte. Det er imponerende, sagde en glad Union-træner Morten Vinther.

– Jeg frygtede egentlig ikke kampen på forhånd. For det er typisk, at vi går ud og leverer mod et tophold, når vi ikke har præsteret i et stykke tid. Vores kæder hang godt sammen, og vi fik skabt chancer. Det var en lige kamp, men vi havde flest muligheder, så derfor synes jeg, at sejren er i orden, siger Morten Vinther.

Union-træneren var tilfreds med, at Paulo Fernando igen var i målscorerens rolle, sådan som det så ofte var tilfældet i efteråret: – Det er virkelig glædeligt, at Paulo gjorde et godt indhop og kom på måltavlen.

Lørdag den 21. april kl. 16.30 spiller Union på ”hjemmebane” i Husumparken mod KB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top