Super indsats af Union
Super-indsats-af-Union.jpg
Uffe Troensegaard (i rødt) blev matchvinder for Union. Foto: Christian Ove Carlsson.
Vandt 2-1 over Hvidovres 2. hold i holdets bedste kamp i år

Boldklubben Union fortsætter sejrsrækken i Københavnsserien i fodbold. Tirsdag aften vandt man på udebane 2-1 over Hvidovre Ifs 2. hold. Det lyder måske ikke af noget særligt, men Unions træner Morten Vinther forklarer:

– Det var en fantastisk kamp. Hvidovre er helt klart det stærkeste mandskab, vi har mødt. Der er stor forskel på at møde Hvidovres 2. hold om tirsdagen på udebane, hvor de har en stribe 1. holdsspillere med, og så i weekenden, hvor deres 1. hold spiller samtidig.

Opgøret var meget jævnbyrdigt. Ifølge Morten Vinther havde uafgjort måske været mest retfærdigt, for i 2. halvleg havde Hvidovre et træf på overliggeren, og Unions målmand Christian Hammerum havde en fantomredning.

– Vi havde topholdets held. Vi var bedst før pausen, og de sad på de sidste 45 minutter. Mike Poulsen bragte os efter en lille halv time på 1-0, hvor han havde et godt indløb i feltet efter flot gennemspillet angreb, hvor vi kom i overtal i den ene side, fortæller Morten Vinther.

Hvidovres Christian Schmidt udlignede til 1-1 straks i 2. halvleg, men ni minutter før tid sørgede Uffe Troensegaard for sejrsmålet, da han sendte bolden op i målhjørnet. Sejren betyder, at Union nu har 44 point på 1. pladsen, mens HB på andenpladsen har 37 – begge klubber har spillet 19 kampe.
I weekenden står Union over.

Den udsatte kamp mod Rønne fB spilles tirsdag den 1. maj kl. 18.15 på Rønne Stadion Nord. Lørdag den 5. maj kl. 16.30 spiller Union hjemmekamp i Husumparken, hvor IF Føroyar kommer på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top