Stadion møder Frederikshavn
Skal ud i afgørende kampe mod Frederikshavn om en plads i 1. division

Med en sejr på 28-27 på udebane over Give vandt Stadion det indledende oprykningspuljespil til en plads i 1. division. Det betyder, at Stadion nu skal ud i to eller tre kampe mod Frederikshavn om en plads i håndboldens 1. division for herrer.

Frederikshavn endte som nr. 12 af 14 hold i 1. division og undgik dermed direkte nedrykning. Nu skal IF Stadion så have fornøjelsen af at møde dem. Frederikshavn har fordel af hjemmebane i den første kamp, der spilles på søndag. Stadion har hjemmebane i næste weekend. I tilfælde af pointlighed efter de to kampe skal vinderen findes i en 3. kamp, som skal spilles i Frederikshavn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top