Snublede før topkamp
Både Union og HB tabte point i weekenden. På fredag mødes de i topopgør i Københavnsserien

Boldklubben Union og KFUM spiller som regel jævnbyrdige kampe i Københavnsserien. Lørdagens opgør i Husumparken var ingen undtagelse. Union førte 1-0 på anfører Mads Petersens mål helt frem til fire minutter ind i overtiden, men så udlignede Asbjørn Wulff Helge til 1-1.

Påsken bød også på et sensationelt nederlag til Union, der tabte 2-3 til bundholdet Sundby:
– Vi brændte simpelthen alt for meget. De scorede sejrsmålet to minutter før tid på deres andet angreb efter pausen. Vi burde have lukket den kamp længe inden. Mod KFUM havde vi bolden mest, men de forsvarede sig godt med fem mand i bagerste kæde. Efter deres meget sene udligning, havde vi faktisk en kæmpechance lige før slutfløjtet, siger Unions træner Morten Vinther, der nu kan se frem til en spændende topkamp mod HB fredag den 13. april kl. 19 på kunstgræsbanen i Fælledparken. Her har Morten Vinther alle spillere til rådighed.

HB er også kommet halvskidt fra start i foråret. I weekenden tabte de på Bornholm 1-3 til Nexø. HB er på andenpladsen ét point efter Union, der oven i købet har spillet en kamp færre end HB.

Træner Morten Vinther og Union går en spændende tid i møde med kampe mod de bedste hold i Københavnsserien: – Det starter på fredag mod HB på kunstgræsset i Fælledparken. De spiller også seværdig fodbold, så det skal nok blive en god kamp, siger træneren. Sidst de to hold mødtes på HBs bane, vandt Union med 5-4.
Foto: Christian Ove Carlsson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top