Salme-marathon med 60 salmer
Brønshøj Kirkes Pigekor inviterer til fællessang

I løbet af foråret og efteråret inviterer Brønshøj Kirke til salme-marathon med nyudgivelsen ”100 salmer”. Et udvalg bestående af både teologer og organister har udvalgt 100 nyere salmer og samlet dem i et tillæg, som kan være et supplement til Den Danske Salmebog.

Det er med et moderne udtryk i både tekster og musik, og de giver et bud på, hvad en salme også kan være.
I Brønshøj Kirke har man valgt at synge ca. 60 af salmerne på denne halvmarathon. Der synges hver gang ca. 10 salmer, og første gang er onsdag den 18. april, kl. 18-19 hvor der er mulighed for sammen med Brønshøj Kirkes Pigekor at synge og opleve glæden ved fællessangen, som netop i disse år blomstrer i Danmark.

Det vil Brønshøj Kirke gerne være med til at fejre ved at lave arrangementer, hvor den fælles sang er i centrum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top