Så har I mig tilbage
Gennem et stykke tid har den lokale frisør Serwan været væk fra sit elskede fag pga. en dårlig skulder. Nu hopper han frisk tilbage bag stolen og er klar med saksen i sin nyåbnede salon Sako Frisør ved Brønshøj Torv

Det er en glad Serwan, der kan byde ind i sin fine frisørforretning på Frederikssundsvej 158. Salonen er hyggeligt indrettet, med dejlig frisørstol til far og en racerbilstol til sønnike. Alle kunder bliver budt på te eller kaffe og så er der både chokolade og kager til den søde tand.
– Jeg elsker at kræse om kunderne, fastslår Serwan, der har været frisør i 20 år – hvoraf de sidste 7 år har været i en anden salon på Frederikssundsvej.
Nu er Serwan gået solo, hvilket har været hans drøm i mange år.
-Da jeg var ung, var det min største drøm at blive frisør. Jeg har altid elsket at arbejde med hår også mit eget, dengang jeg havde noget, siger Serwan med et grin.
Serwans kunder er mest mænd og drenge og en af favoritklipningerne er shin fade, hvor håret er kort i siderne og langt på toppen.
– Indtil videre er der kun mig som frisør i salonen. Men det er da mit håb, at jeg kan ansætte en, der også kan tage sig af at farve hår og lave striber, så kvinderne også kommer ind, fortæller Serwan og smiler af den vuggestuegruppe, som går forbi på Frederikssundsvej og får øje på hans volkswagen racerbilstol.
– Det er meget tiltrækkende for børn at komme herind og blive klippet og sidde i den stol, for så er der ingen problemer med at sidde stille, fortæller Serwan, der kører med faste priser.
En herreklip koster 150,- og en børneklipning 120,- og hvis man har et 6-turs klippekort er den 7. klipning gratis.
– Man kan komme ind lige fra gaden, men man kan også bestille tid på 20200014, hvis man vil undgå ventetid, fortæller Serwan, der ser frem til at møde både gamle og nye kunder i salonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top