Rekorden røg, men humøret er højt
Er ikke længere ubesejret i divisionskampe i EnergiCenter Voldparken Hallen

Det var meget tæt – og få sekunder før slutfløjtet havde IF Stadions Michael Jensen en chance for at udligne til 24-24 mod vinderne af 2. division Køge Håndbold. Men Køges målmand reddede, og så måtte Stadion-spillerne se deres rekord som ubesejret i divisionskampene i EnergiCenter Voldparken Hallen spoleret. Stadion-spillerne tog dog nederlaget på 23-24 med oprejst pande, for det er meget vigtigere, at klubben gør det godt i oprykningskampene til 1. division. Her skal man møde to andre 2. divisionshold fra de to puljer i Vestdanmark.

På søndag den 15. april kl. 14.30 spiller Stadion den første oprykningskamp mod Hjallerup IF. Onsdag mødes Hjallerup og Give, inden Stadion søndag den 22. april kl. 19 skal til Give. Nr. 1 og 2 i dette oprykningsspil møder så hver sit 1. divisionshold i to kampe (eller måske tre) om at spille i 1. division 2018/19.

– Det var selvfølgelig lidt ærgerligt med nederlaget til Køge. To gange var vi foran med fire mål, og tre gange i 1. halvleg tabte vi overtalssituationer. Og selv om de kun scorede 24 mål, så talte begge vores gode målmænd om, at de kunne have haft lidt flere redninger. Men når det er sagt, så går vi ind til oprykningsspillet med fortrøstning, fortæller cheftræner Thomas Schou.

Efter lørdagens kamp havde Stadion fest. Der var mange gode resultater for både 1. og 2. damer og for 2. og 3. holdet hos herrerne: – Der var en god stemning, og den skal vi gerne have genskabt på søndag. Heldigvis er alle mand klar, vi er skadesfri. Vi spiller en træningskamp mod FIFs 1. divisionshold, og så har vi taktisk træning i løbet af ugen, og så er vi klar til at tage imod Hjallerup, hvor vi håber på stor opbakning fra vores tilhængere, siger Thomas Schou.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top