Øretæve skal revancheres
Stadion blev ramt af nogle hårde udvisninger og blev løbet helt over ende af Frederikshavn

Lørdag den 5. maj kl. 14.30 er der lagt op til et håndboldbrag i EnergiCenter Voldparken Hallen. IF Stadion tager imod Frederikshavn i oprykningskampen til 1. division. Stadion skal vinde kampen for at holde liv i håbet om oprykning, og en smal sejr på ét mål er nok til at udløse en 3. kamp mod Frederikshavn.

I lørdags fik Stadion en ordentlig endefuld med 22-39 i Frederikshavn, men selv om cifrene er sløje, så var Stadion med i kampen de første 17-18 minutter. Husum-klubben førte med 4-1 og 5-2 og var med til 7-7, men i de sidste 12 minutter af 1. halvleg blev man ramt af en håndfuld meget hårdt dømte udvisninger, som også udløste et par straffekast til vendelboerne. Pausestillingen var 18-9 til hjemmeholdet, og da Stadion lynhurtigt kommer bagud 22-9, slog man fornuftigvis op i banen, for der er en kamp på lørdag.

– Selvfølgelig var det en meget lang bustur hjem. Men vi tror på det. Vi håber at få god støtte fra vores fans, så vi kan give Frederikshavn kamp til stregen og forhåbentlig få en 3. kamp, siger Stadions formand Allan Juhl Jensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top