Ny sejr til Husum
Ny-sejr-til-Husum.jpg
Husum fejrer den anden scoring mod Sunred Beach. Foto: Christian Ove Carlsson.
Har vundet alle forårets kampe i serie 1, hvor det til gengæld kniber for Fix

Husum Boldklub styrkede med en sejr på 2-1 over Sunred Beach i Husumparken i lørdags sin position i serie 1. Husum indtager førstepladsen med 43 point og øgede dermed forspringet til Politiet, der efter nederlag til KFB er syv point efter Husum.

Morten Levinsen (20. minut) og Rasmus Vincent Rosenberg (35. minut) sørgede for Husums mål før pausen, men Sunred Beach nåede ikke nærmere end Gustav Boysen reducering efter en times spil.
På lørdag kl. 15 skal Husum møde rækkens nr. 3, Christiania SC, på Kløvermarken. En sejr til Husum i dette opgør vil realistisk set sætte Christiania ud af oprykningskampen, da de inden kampen er ni point efter Husum.

Boldklubben Fix er placeret i den modsatte ende af serie 1. Efter et nederlag på 2-4 i udekampen mod Dragør (Niels Jakobsen og Andreas Nors scorede for Fix) er der på lørdag i Gadelandet et vitalt bundopgør mellem Fix, der indtager næstsidstepladsen, og bundproppen Nørrebro United, der er fire point efter Fix.

I serie 2 er Stefans muligheder for oprykning til serie 1 formentlig udspillet, efter at man tabte 0-2 til topholdet Viktoria. På lørdag skal Stefan til Amager FF i Kastrup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top