Ny forpagter i Café Pilen
DSCF2637.jpg
Mia bag disken i Café Pilen. Foto: Michael O. S. Jørgensen
Mia Wrist Frederiksen har overtaget cafédriften i Kulturhuset Pilegården

Med den nye forpagter får Pilegården et velkendt ansigt bag disk og i køkken, da hun før var ansat af den tidligere forpagter. Mia Wrist Frederiksen er uddannet smørrebrødsjomfru og har blandt andet arbejdet i køkkenet på en restaurant i Gilleleje. – Jeg kan lide at være i Pilegården, og jeg kender mange af brugerne, og ville være ked af det, hvis jeg skulle stoppe, fortæller Mia, der har ansat sin mor til at hjælpe til i køkkenet.

Med den nye forpagter sker der en udvidelse af åbningstiden og mandage og onsdage serveres dagens varme ret, der i denne uge er flæskesteg. I anledning af skiftet af forpagter, har Mia et særligt åbningstilbud: 3 stk. smørrebrød med øl/vand/snaps for 35 kr.

Et stort plus for Pilegården
– Vi er vældig glade for at have fået Mia som forpagter. Det er sjældent, at et kulturhus får en ny forpagter, som allerede er på fornavn med stedets brugere. Det er Mia, og det er ret tydeligt at især de faste brugere af huset, tog godt imod nyheden om, at hun overtog forpagtningen. Mia kender husets rytme, men hun har samtidig sine egne idéer om, hvad caféen skal være for et sted. Det er et stort plus, siger Mette Bøgelund, der er daglig leder af Kulturhuset Pilegården.

”Vi kommer ikke udenom, at caféen er et ret centralt omdrejningspunkt for Pilegårdens godt 120.000 årligt besøgende. Alt i alt bliver det et stort løft både at kunne tilbyde det lokale foreningsliv en længere åbningstid og muligheden for at få lidt varm mad.”
Mette Bøgelund, leder af Kulturhuset Pilegården

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top