Nu skal der kæmpes
Nu-skal-der-kæmpes.jpg
Lars Emil Juul Andersen viste i denne situation mod Lyseng, hvordan Brønshøj skal kæmpe for overlevelse i 2. division. Foto: Christian Ove Carlsson.
Brønshøj kunne heller ikke slå det absolutte bundhold i nedrykningsspillet

Uanset hvor positiv man vil være, så bliver man nødt til at forholde sig til kendsgerningerne. Efter seks kampe i forårets nedrykningsspil i fodboldens 2. division har Brønshøj Boldklub etableret sig som bundhold i rækken. Brønshøj har endnu forårets første sejr til gode efter 1-1 i lørdags mod rækkens isolerede bundhold, Lyseng.

Af de seks kampe har Brønshøj opnået uafgjort fire gange og tabt to. Endnu har Brønshøj ikke været foran på et eneste tidspunkt i år. Og det er ærligt talt bekymrende. Nedrykningsstregen bliver tydeligere og tydeligere. Det samme gør Danmarksserien, hvis ikke snart man vinder en kamp. For i weekenden vandt VSK Aarhus – en af konkurrenterne i bundstriden.

Godt nok tabte Næsby til AB, men fynboerne startede helt uden point og har i modsætning til Brønshøj let ved at finde vej til netmaskerne og forekommer stærkere end de øvrige bundhold. Hillerød, der ligger à point med Brønshøj, tabte til HIK, men har dog alligevel vundet to kampe i nedrykningsspillet.

Også i lørdags kom Brønshøj bagud. Trods spilovertag og store chancer, så bragte Frank Normann jyderne foran, da han resolut udnytte en kontrachance. 13 minutter før slut sørgede Kevin Bechmann Timm for jubel i blandt de 417 fremmødte i Tingbjerg Idrætspark, da han trykkede af med venstrebenet på Oskar Tranbergs indlæg. I det sidste kvarter forsøgte Hvepsene at presse på, men kampen endte 1-1, og dermed var Brønshøjs fjerde uafgjorte kamp i træk en realitet.

På lørdag skal Brønshøj til Jylland igen. Denne gang er det Aarhus Fremad, der tager imod. En sejr til Hvepsene kan være det, der for alvor sørger for, at nedrykningsspøgelset sendes væk fra Brønshøj og omegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top