Mesterskabet i Brønshøj Frimærkeklub 2018
Frimærker.jpg
Forrest fra venstre ses Ejgil Randløv, John Madsen med vinderdiplomet og Max Meisner. Bagerst klubbens formand, Merete Pedersen. Der var kun fremstillet ét vinderdiplom, så billedet lyver, idet Max Meisner var lige så berettiget til at have en hånd med på det fornemme hædersbevis. Foto: kv
Bedårende blomster og fløjtende fugle er ikke ene om at bebude foråret i Brønshøj og Husum.

I Brønshøj Frimærkeklub er man mindst lige så opsat på at byde den lysegrønne årstid velkommen, endda i bogstavelig forstand – for da afholder man klubmesterskabet i opsætning. Hver deltager viser et eksponat (udstilling) bestående af en ramme med 4×4 chartekker i A4-størrelse. Alle de fremmødte medlemmer fik en stemmeseddel, som gav dem retten til at tildele henholdsvis 3, 2 og 1 point.

I årets mesterskab deltog kun tre af BF’s medlemmer. Til gengæld er disse klubbens bedste udstillere, når man ser bort fra dens eneste udstiller af national klasse, Kurt Otzen, der til fulde opfylder de nationale dommeres strenge krav om filateli.

John Madsen udstillede mærker under temaet ”Rumfartens historie: 1957-1971”, og Ejgil Randløv udstillede under temaet ”Airmail”. Ejgil ved uhyggeligt meget om filateli og fortæller gerne godt og fremragende derom rent mundtligt. Max Meisner udstillede under temaet ”Vikinger … og deres eftermæle”. Han er netop kendt for at have et meget smukt eksponat med flere rammer om vikinger, og det var så det, han med bare en ramme viste et uddrag af.

Alle tre deltagere viste en både perfekt og korrekt opsætning af frimærker og kuverter og opfyldte dermed til fulde turneringens væsentligste krav. Men de to tidligere typograf-kolleger, John Madsen og Max Meisner, kom lige seks ”frimærketakker” foran Ejgil Randløv, idet de hver opnåede 34 point, mens han måtte nøjes med 28. Dermed blev mesterskabet delt mellem Meisner og Madsen, mens den tredobbelte klubmester Randløv nok klarer at affinde sig med tredjepladsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top