Hvepsene skal være Løver i egen hule
Hvepsene-skal-være-Løver-i-egen-hule.jpg
Træner Michael Winter jubler med et løvebrøl efter Brønshøjs anden scoring i Greve. Foto: Christian Haslund.
Brønshøj Boldklub ligner en dumpekandidat til danmarksserien, men i forårets sidste otte opgør skal Hvepsene spille på hjemmebane i seks af dem

Hvad karakteriserer en god klubkultur? At man står sammen i krisetider. Derfor er der i den kommende tid rig lejlighed til at bakke op om Brønshøj Boldklub, hvis man holder af den 99 år gamle fodboldklub. I skrivende stund ligner Brønshøj en klar kandidat til at rykke ned i danmarksserien. Brønshøj ligger næstsidst i 2. divisions nedrykningsspil inden forårets sidste otte kampe, men klubben har den meget store fordel, at man skal spille seks af disse opgør i Tingbjerg Idrætspark.

Så har du et hvepsehjerte, så er det nu, du skal møde op i Tingbjerg og få Hvepsene konverteret til Løver i egen hule. I lørdags spillede Brønshøj 2-2 på udebane mod Greve. En umarkeret Kasper Kempel bragte hjemmeholdet på 1-0 efter en lille halv time. Brønshøj var dog ifølge Christian Haslund, Brønshøj Boldklubs redaktør, bedst i denne periode. Hvepsene spilovertag fortsatte efter pausen.

Efter 67 minutter fik en fiks Christoffer Boateng splittet Greves forsvar, han fandt en fri Oscar Buch, der sparkede direkte på den fremstormende Greve-målmand Simon Bloch, men Keven Bechmann Timm kunne sende returen i nettet til 1-1. Otte minutter senere kom Brønshøj på 2-1, da Philip Rejhold sendte et præcist indlæg ind til Oscar Buch, der med hovedet styrede føringsmålet ind i kassen.

Føringen holdt ikke engang fem minutter. Brønshøj fik ikke clearet bolden ordentligt, og pludselig var Greve tre mod to inde i feltet. Bolden endte hos Zakaria El-Ouaz, der kunne heade bolden i mål til slutresultatet 2-2.

Spil banko
Du kan også støtte divisionsholdet på anden vis end ved at møde op til kampene i Tingbjerg. Du kan for eksempel deltage i bankospillet i Brønshøjs klubhus, Ruten 2, kl. 18.30. Der spilles 10 spil, og der er præmier ved 1 række, 2 rækker og hele pladen. En plade koster 15 kroner, men der er rabat ved køb af fem eller flere plader.
Hele overskuddet fra bankoaftenen går til støtte af divisionsholdet.
Brønshøjs resterende program:
5.5 Odder (hjemme)
10.5 Dalum (hjemme)
13.5 VSK Aarhus (ude)
19.5 HIK (hjemme)
26.5 Næsby (hjemme)
2.6 Aarhus F (hjemme)
9.6 Lyseng (ude)
16.6 Greve (hjemme)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top